Město Jílové Vás zve na 14. Zámecký ples. Vstupenky jsou v prodeji
Ilustrační snímek, Ples města Jílové, foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Plesová sezóna je v plném proudu, a tak i město Jílové připravilo na sobotu 9. února 2019 již 14. Zámecký ples. Na hlavním sále zámku bude od 20 hodin k tanci hrát kapela B-BAND. V úvodu večera vystoupí tanečnice ze souboru Evil DC s ukázkou kankánu. Po první taneční sérii vám pak předvedou charleston a navíc vás ho naučí tančit!

Tradiční tombola bude netradičně umístěna ve vstupní hale zámku. Z obřadní síně se letos stane kasino. Rádi bychom, abyste se cítili tak trochu jako v LAS VEGAS! Za „peníze“, které vám rozdáme při vstupu na ples, si můžete vyzkoušet zahrát americkou ruletu, black jack nebo kostky. Za „peníze“, které vyhrajete, pak v závěru večera budete moci vydražit nějakou odměnu, např. „tekutou“... Těšíme se na dámy v blýskavých róbách a pány v oblecích a lakýrkách!

Vstupenky jsou v prodeji na zámku od 18. ledna.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru