Zástupci Krajské zdravotní navštívili Lužickou nemocnici. Chtějí udržet zdravotní péči
Ilustrační foto
Děčín

Rumburk - Zástupci managementu Krajské zdravotní v čele s generálním ředitelem Ing. Petrem Fialou navštívili v úterý 15. ledna Lužickou nemocnici a polikliniku, a. s., (LNaP). Prezentovali zájem KZ o udržení zdravotní péče ve Šluknovském výběžku. Návštěvy se zúčastnili i zástupci sousedního města Varnsdorf, jehož obyvatelé také využívají služeb LNaP.

Představitelé vedení KZ za účasti ředitele zdravotní péče Nemocnice Děčín, o. z., MUDr. Michala Hanauera, MBA, si prohlédli pavilon chirurgie, do kterého by se měla po ukončení restrukturalizace soustředit zdravotní péče v současné době rozmístěná do dvou oddělených pavilonů. KZ již prostřednictvím děčínské nemocnice personálně vypomáhá rumburské chirurgii a dále se takto bude jednat pro oblast interní péče.

„Oceňuji pozitivní změny, které probíhají v důsledku restrukturalizace a které povedou k vyšší efektivitě rumburské nemocnice,“ řekl Ing. Petr Fiala, generální ředitel KZ.

„Město Rumburk, jako vlastník Lužické nemocnice a polikliniky, a. s., zajistí maximální vstřícnost a otevřenost při provedení hloubkového auditu, který by měl v následujících týdnech proběhnout,“ deklaroval starosta Rumburku Ing. Lumír Kus.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru