Přátelské objetí skončilo okradením. Žena připravila muže o několik tisíc
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Varnsdorf - Další výtečnice se na policejním oddělení ve Varnsdorfu objevila patnáctého ledna letošního roku. Pod drobnohledem místních strážců zákona skončila z důvodu možného spáchání přečinu krádeže, který policisté prověřovali už od osmnáctého prosince loňského roku.

Do policejního protokolu byla zaznamenána výpověď muže, který téhož dne během chvilky přišel o finanční hotovost ve výši pět a půl tisíce českých korun. O peníze přišel pravděpodobně během vzájemného objetí se ženou, se kterou se potkali ve Střední ulici v úterý osmnáctého dopoledne.

"Jak se později ukázalo, žena si „nemohla“ pomoci a při objetí z kapsy vzala papírové bankovky. Teď čelí sdělenému podezření ze spáchání přečinu krádeže, který policisté zpracovávají ve zkráceném přípravném řízení," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru