Řidič se zákazem řízení narazil na policisty. Prozradil se tím, že překročil rychlost
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Dopravním policistům uvízl v sobotu dvanáctého ledna v hledáčku řidič šedého Mercedesu. Jak se vzápětí ukázalo, strážci zákona odhalili při dohledu nad plynulostí a bezpečností silničního provozu překročení dovolené rychlosti projíždějícího vozidla.

Vůz s řidičem byl policejní hlídkou zastaven, podrobil se orientační dechové zkoušce a byl vyzván k předložení patřičných dokladů. Překročení stanovené rychlosti společně vyřešili v podobě dopravního přestupku.

"Jeho dalším prohřeškem bylo nerespektování zákazu řízení motorových vozidel, který je platný až do května letošního roku. Muž tak čelí zkrácenému přípravnému řízení ve věci spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru