Děčín: Tříkrálová sbírka vybrala na kroužek Krůčků 34 000 korun, z toho přes 5 000 korun v Jílovém
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové - Tříkrálová sbírka je pod záštitou Charity ČR, v Jílovém pořádá Římskokatolická farnost Děčín a Jílové. Letošní výnos z Jílového a z Děčína bude věnovám zájmovému kroužku KRŮČKY při DDM Děčín, který pomáhá rodinám s handicapovanými dětmi. Podařilo se vybrat celkem 34002 Kč, z toho Jílové 5556 Kč.

,,Koledovat chodila jedna skupina, ovšem příští rok chceme skupin více, aby byla pokryta co největší část Jílového," uvedla za Římskokatolickou farnost Jana Engelhartová s tím, že ohlasy byly vesměs pozitivní. Navštívili jsme městský úřad, místní hospodářství, obchodníky ve městě, poštu, pojišťovnu, městskou policii, rehabilitaci a zámek Jílové a koledníkům přispěla i řada kolemjdoucích a projíždějících řidičů, dodala Engelhartová, která doprovázela skupinu koledníků.

1401tridva

Zdroj: Jana Engelhartová, foto: Tomáš Straka

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru