Opilý agresivní vybržďovač v Mercedesu ohrožoval ostatní řidiče. Auto mělo navíc propadlou STK
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Na agresivní chování řidiče upozornil jeden z motoristů strážníky, kteří usměrňovali provoz v Saské ulici v Děčíně 10. Hlídka zastavila vozidlo Mercedes, které řídil pětatřicetiletý muž. Následně u hlídky MP zastavilo jiné vozidlo, jehož řidič hlídce uvedl, že muž v Mercedesu jej předjel na plné čáře a poté jej opakovaně vybržďoval.

Z chování řidiče Mercedesu bylo patrné, že je pod vlivem alkoholu nebo jiných látek. To nakonec potvrdil test na alkohol a drogy, který zajistila přivolaná hlídka Policie ČR. Při šetření na místě dále strážníci zjistili, že Mercedes má propadlou STK. Řešení události převzala Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru