Rušná noc a ráno! Spadly tři desítky stromů, ulétl kus střechy
Spadlý strom zablokoval silnici na Český Jiřetín. Foto: čtenářka
Děčín

Ústecký kraj – K pětatřiceti různým událostem způsobeným silným větrem vyjeli hasiči v Ústeckém kraji v noci z neděli na pondělí. V 29 případech to byly spadlé stromy a větve a v 6 případech ostatní události.

V Meziboří na Mostecku se uvolnil okap na střeše domu, v Konojedech na Litoměřicku se uvolnilo lešení u domu, ve Lhotce nad Labem jiskřil utržený elektrický kabel, v Obci Třtěno okres Louny jiskřilo elektrické vedení, v Lomu na Mostecku ulétl kus střechy a zachytil se na střeše vedlejšího domu, v Záluží se uvolnily plechy. O událostech v pondělí ráno informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

V okresu Chomutov vyjely hasičské jednotky odstranit spadlé stromy u Loučné, Hradiště, Klášterce nad Ohří.

V okresu Děčín odstraňovali hasiči spadlé stromy u Šluknova a v Rumburku.

V okresu Litoměřice vyjely jednotky k popadaným stromům k Brusovu, do Litoměřic – Předměstí, k Režnému Újezdu, Soběnic, Dubičné a Budyně nad Ohří.

V okresu Louny odstraňovali hasiči spadlé stromy u Cítolib a v Libčevsi.

V okresu Most vyjely jednotky k Nové Vsi v Horách, Braňanům a do Hamru a Horního Litvínova.

V okresu Teplice odstraňovali hasiči stromy v Nových Modlanech, na třech místech v Dubí, u Mlýnů, Mstišova a na dvou místech v Teplicích.

V okresu Ústí nad Labem vyjeli hasiči odstranit spadlé stromy na dvě místa v Petrovicích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru