Auto po střetu s dodávkou skončilo na chodníku. Večer se bouralo na více místech
Foto: čtenář
Děčín

Děčín - Dvě zraněné osoby si vyžádala páteční dopravní nehoda na křižovatce ulic Březová a Oblouková v Děčíně, na Starém Městě. Ke střetu došlo před šestou hodinou odpolední. Přímo na křižovatce havarovala dodávka s osobním vozem, které po bočním nárazu bylo přímo odhozené na chodník, zábradlí a sloup. Na místo okamžitě vyjely všechny složky IZS.

Provoz na rušné křižovatce byl usměrňován městskou i státní policií. Osobní automobil musel být vyproštěn přivolaným hasičským jeřábem. Událost je nyní v šetření PČR. K další dopravní nehodě vyjížděli hasiči do Malé Veleně, kde směrem do Benešova nad Ploučnicí havarovalo osobní auto. K dalšímu karambolu došlo v deset hodin večer, kde v Březinách skončilo auto mimo komunikaci.

1512starakdva

Osobní auto bylo přímo odhozeno na chodník, zábradlí a sloup. Naštěstí po chodníku nikdo nešel. Foto: čtenář

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru