S požárem bývalé restaurace bojovaly tři hasičské jednotky. Hořely matrace a odpad
Zdroj: www.hasicirumburk.cz
Děčín

Rumburk - V úterý krátce po páté hodině odpolední vyjížděly tři jednotky hasičů k požáru bývalé restaurace Mandava. Průzkumem bylo zjištěno, že v prvním nadzemním podlaží v jedné z místností hoří matrace a odpad. Plameny již pronikaly do podkroví, ihned byl natažen jeden proud C a započaly hasební práce.

Vzhledem k velkému kouři jsme museli zasahovat v dýchací technice, za pomoci přetlakové ventilace byl prostor odvětrán. Musela se rozebrat část stropu zevnitř. Z venčí byl přistaven nastavovací žebřík a byla demontována část střechy, aby došlo k úplnému dohašení.

1212restaurace2

Celý objekt byl prozkoumán termokamerou. Pravděpodobnou příčinou požáru byla neopatrná manipulace s ohněm, při příjezdu jednotky se však v budově již nikdo nenacházel.

1212restaurace3

3x foto zdroj: www.hasicirumburk.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru