Na tomto místě se střetlo auto s chodkyní. Policisté pátrají po svědcích nehody
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Dopravní policisté prověřují okolnosti dopravní nehody v Děčíně. V pondělí 3. prosince v 16.35 hodin došlo v děčínské Pohraniční ulici za výjezdem z kruhového výjezdu ve směru z Masarykova náměstí ke střetu osobního automobilu zn. Huyndai I20 hnědé barvy s chodkyní.

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody o poskytnutí jejich svědectví policistům, kteří se snaží objasnit průběh pondělní dopravní nehody. Na místě události pomáhalo několik kolemjdoucích oběma účastníkům dopravní nehody.

1112nehodadc1

"V případě, že můžete policistům poskytnout důležité informace k objasnění průběhu pondělní kolize, neváhejte kontaktovat tísňovou linku Policie ČR 158 případně nejbližší policejní služebnu. Svá svědectví můžete policistům poskytnout i prostřednictvím kontaktů Dopravního inspektorátu Děčín," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

1112nehodadc2

3x foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru