Recepční hotelu si omylem zabouchl dveře, agresivní hosté je chtěli vyrazit
Ilustrační foto: Pixabay.com
Děčín

Děčín - Poněkud kuriózní situaci pomáhali řešit děčínští strážníci recepčnímu jednoho z děčínských hotelů. Muž se na tísňovou linku městské policie obrátil ve středu krátce po půlnoci. Uvedl, že si šel ven zakouřit, omylem si zabouchl dveře a nemohl se dostat zpět do hotelu.

Navíc před hotelem tu dobu bylo několik hostů, kteří se chtěli dostat dovnitř, začali reagovat agresivně, chtěli vyrazit dveře a chystali se recepčního napadnout. Hlídka strážníků dorazila na místo společně s hlídkou Policie ČR.

Strážníci a policisté rozezlené hosty zklidnili a pokusili se kontaktovat zámečnickou službu. To se bohužel s ohledem na noční dobu nepodařilo, nakonec se policisté rozhodli použít výstražné hlasové zařízení, kterým probudili jednoho z hostů a ten poté hotel otevřel.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru