Děčínským judistům se na podzimním turnaji dařilo, vybojovali několik cenných kovů
Zdroj: www.decin.cz
Děčín

Děčín - Děčínský Podzimní turnaj patří k turnajům, na kterých si měří své síly nejmladší generace judistů. I letošní ročník byl poměrně silně obsazený a sjeli se na něj závodníci z celkem 21 oddílů. Domácí judisté, hájící barvy Děčína se v silné konkurenci rozhodně neztratili.

Ve věkové kategorii tzv. koťat vybojovali děčínští hned pět stříbrných medailí. Radovali se z nich Václav Hrubeš, Kristýna Vokůrková, Karolína Novotná, Nela Doksanská a Ela Nevečeřalová.

Mezi tzv. mláďaty se ve svých váhových kategoriích těšili ze stříbrných medailí Vojtěch Moučka a Adam Zajíček. Zlatou medaili si pak na krk pověsil Marek Vlach.

Pět cenných kovů zůstalo v Děčíně i v kategorii mladších žáků. Stříbrní byli Adéla Mikschová, Radek Vlach a Kateřina Knotková. Zasloužené zlaté medaile pak vybojovali Jaroslav Macho a Vít Čermák.

Mezi dorostenci získali bronzovou medaili Jakub Ledvinka a stříbrnou Karel Macho.

Trenérka děčínských judistů Marie Vršecká okomentovala výkon svých svěřenců takto: „Podzimní turnaj k Děčínu neodmyslitelně patří a já jsem moc letos bylo naše vystoupení úspěšné. Bylo vidět, jak moc naše děti chtějí uspět a také se jim to povedlo. Ráda bych také poděkovala městu Děčín, které náš turnaj podpořilo.“

Autor: Jan Rokůsek, Judo Děčín

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru