Děčín zajíždí v osmnáctém kole do Klatov. Podaří se navázat na domácí výhru nad Vrchlabím?
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Klatovy - Dnes je na programu osmnácté kolo druhé hokejové ligy a v jeho rámci zajíždějí hokejisté Děčína do dalekých Klatov. Na západě Čech se potřetí letos utkají s místním SHC.

Děčínští jsou na čtvrtém místě tabulky druhé ligy se ziskem dvaadvaceti bodů. Na své konto si připsali sedm výher a devět proher. Minulou sobotu na svém ledě přivítali silné Vrchlabí, lídra tabulky ve skupině Střed. A po skvělém výkonu celého týmu dokázali zvítězit 5:1. Od úvodu zápasu diktovali tempo hry a dočkali se dvou branek ve druhé třetině. Ve třetí měli tříbrankový náskok, hosté sice snížili, ale Medvědi dalšími dvěma přesnými trefami dotáhli zápas do vítězného konce. A na tuto výhru by rádi navázali i dnes v Klatovech. Ovšem opět je čeká velmi náročný zápas. Domácí nebudou chvít na svém ledě ztratit jakékoli body. Děčín se však o další druholigové body popere.

Nejproduktivnější hráči Děčína

Pavel Kordule – 23 bodů (13+10)
Zdeněk Petráš – 17 bodů (9+8)
Michal Oliverius – 16 bodů (3+13)

Klatovští hokejisté jsou o jedno patro v tabulce výše, než Děčín. Jsou tedy třetí s osmadvaceti body. Desetkrát vyhráli a pětkrát odešli z ledu jako poražený tým. Místní celek má za sebou dvě domácí výhry, obě po prodloužení. Nejprve nad mosteckými Lvi a poté nad Trutnovem. Svou šňůru by tak rádi rozšířili o další úspěch, ve svém teritoriu budou chtít Medvědy porazit potřetí v sezóně. Na klatovském ledě tak bude zcela jistě k vidění pořádná bitva o druholigové body.

Nejproduktivnější hráči Klatov

Tomáš Vracovský – 22 bodů (11+11)
Jiří Uhlík – 19 bodů (11+8)
Richard Kristl – 16 bodů (6+10)

Oba celky se už letos utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radovaly Klatovy. Nejprve doma vyhráli klatovští hokejisté 4:2 a na tento úspěch pak navázali i v Děčíně, kde po těsném výsledku 4:3 brali další tři body. Děčínští hráči tak mají svému dnešnímu soupeři co vracet a budou chtít konečně vyhrát. Nic jednoduchého je však nečeká.

Utkání na klatovském zimním stadionu začíná ve středu 21.11.2018 v 18:00. hodin.

Autor: Vendula Zdražilová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru