Děčín, Jílové - Podmokelští policisté byli v sobotu sedmnáctého listopadu letošního roku přivoláni ke dvěma požárům v jejich služebním obvodu. Krátce po čtrnácté hodině bylo zjištěno místním revírníkem zahoření hrabanky v Děčíně – Bynově. Podle vyjádření zástupce poškozené společnosti nevznikla žádná škoda.

Druhý případ byl oznámen zhruba o dvě hodiny později. V lesním porostu mezi Sněžníkem a Ostrovem narazil zdejší revírník na místo, které poškodil oheň. Majitel pozemků škodu neuplatňuje. V obou případech jde zřejmě o neodbornou manipulaci s otevřeným ohněm. Obě oznámené události policisté prověřují s ohledem na přestupkové jednání.

Buďme při svých cestách do přírody obezřetní! Právě díky lesům máme co dýchat …

Nedopalky, odpadky, ohníčky, sirky do lesa nepatří. Stačí vteřina a plameny si vezmou vše, co jim přijde do cesty. Následky mohou být katastrofální.

nprap. Bc. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru