V Centru Pivovar Děčín se pokřtil kalendář Krůčků. Výtěžek z prodeje jde na dobrou věc
Foto: Archiv Krůčky
Děčín

Děčín - V Centru Pivovar Děčín se v neděli slavnostně pokřtil kalendář Krůčky 2019. Výtěžek z prodeje půjde pro zájmový kroužek Krůčky.

Krůčky jsou zájmovým kroužkem pro rodiče s handicapovanými dětmi pod DDM (Dům dětí a Mládeže) na Teplické ulici v Děčíně a fungují už sedmým rokem. Pomáhají dětem s handicapem, zlepšovat fyzický a duševní stav a podpořit funkčnost rodiny za pomoci terapií a společných aktivit. Kroužek je určen pro děti různého věku i handicapu, a také pro děti, které se špatně začleňují do kolektivu. Setkávájí se pravidelně ve čtvrtek od 16 hodin v DDM, kde se děti baví a učí při různých terapiích a v pátek od 16:30 hodin v plavecké hale Děčín, kde fyzioterapeutka nabízí rehabilitační cvičení ve vířivce . Do kroužku se zapojují spolu s rodiči i sourozenci. Předávájí si zkušenosti a informace, které jsou pro důležitou součástí každodenního boje. Navzájem si dodávají podporu a sílu. Snaží se ukázat, že i děti s handicapem se mohou společně bavit, zapojit se do různých aktivit. Do krůčků chodí přibližně 22 dětí.

Kalendář "Každý máme anděla strážného" se fotil v krásných prostorách Thunské kaple v Děčíně a prodává se za 150 Kč. Veškerý výdělek z prodeje získají Krůčátka na zakoupení dalších pomůcek, dárečků, terapie a dalších potřebných věcí.

Krůčky naleznete na Facebookovém profilu: Skupina Krůčky Ddm Děčín. Kalendář lze zakoupit například v Bubble Tea baru, v Centru Pivovar Děčín, v patře u DM drogerie. Stánek má otevřeno denně.

Tomáš Straka, Dita Szymanská-Krůčky
Foto: Archiv Krůčky

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru