Děčín v sobotu vybojoval na ledě Trutnova další tři body. Připisuje si druhou venkovní výhru v řadě
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Děčín - Hokejisté Děčína zajížděli v sobotu na půdu Trutnova a na jeho ledě po výhře 6:3 dokázali získat další tři body do tabulky. Připsali si tak druhou výhru v řadě za sebou, a to na cizím hřišti.

Na úvodní branku zápasu se čekalo do jedenácté minuty. PETR CHYTRÁČEK zužitkoval únik Trutnova a střelou mezi betony nedal Volkemu šanci - 1:0. V patnácté minutě využili přesilovou hru v jejím těsném závěru Medvědi a bylo vyrovnáno. JAN BÁRDOŠ nenapádnou střelou překvapil Jeschkeho - 1:1. O dvě minuty později už se znovu měnilo skóre, a to znovu na straně Děčína. Tenkrát vyslal do brejku DAVIDA DRAŠARA, který se před brankářem Trutnova nemýlil - 1:2. Medvědi tak během chvilky zápas otočili na svou stranu. Šest vteřin před koncem první části hry mohlo být srovnáno. V obrovské šanci minul odkrytou děčínskou klec Jakub Tatar a Děčínští tak nakonec těsný náskok uhájili.

Na začátku druhé třetiny měli Děčínští výhodu přesilové hry, tu však využít nedokázali. Hned na to ale přeci jen skórovali. ONDŘEJ KOPTA dostal po sólu Bárdoše přes celé kluziště přihrávku a jeho střela pak skončila za Jeschkovými zády - 1:3. Medvědi pak ubránili dvojnásobné oslabení a stále drželi náskok o dva góly. Ve třiatřicáté minutě střílel z úhlu Petráš, ten však trefil jen boční konstrukci. V závěru druhé třetiny se prosadil KAREL ŠEFL a dal tak svému celku kontaktní branku - 2:3. Trutnov tak byl zpátky ve hře. A hned na to se dostal také k vyrovnání. ROMAN JANOUŠEK prostrčil puk do děčínské branky a začínalo se znovu od začátku - 3:3.

Ve čtyřiačtyřicáté minutě si Medvědi vzali své vedení zase zpátky. TOMÁŠ FAIGL se prosadil v předbrankovém prostoru a Trutnov musel znovu dohánět manko - 3:4. O chvíli později pálil Kopta na branku Trutnova, Jeschke ale jeho projektil pokryl. Domácí mohli srovnat ve vlastním oslabení, ale Křížek poslal puk jen do Volkeho betonu. Čtyři minuty před vypršením třetí třetiny dorazil kotouč za Jeschkeho záda PAVEL KORDULE a Medvědi měli znovu dvoubrankový náskok - 3:6. Domácí to zkusili se šesti bruslaři v poli a do prázdné klece pak výhru Děčína pečetil ONDŘEJ HŘÍBAL - 3:6.

HC BAK Trutnov - HC Děčín 3:6 (1:2; 2:1; 0:3)

Branky a nahrávky: 11. Chytráček (Semorád, Šefl), 37. Šefl (Chytráček, Semorád), 38. Janoušek (Tatar) – 15. Bárdoš (Faigl, Drašar), 17. Drašar (Tenkrát, Kopta), 28. Kopta (Bárdoš), 44. Faigl (Kordule, Oliverius), 56. Kordule (Kopta, Oliverius), 59. Hříbal

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru