Děčín zajíždí bojovat o body do hlavního města. Kobra už osm zápasů v řadě nebodovala
Zdroj: www.hcdecin.cz
Děčín

Praha - V rámci dvanáctého kola druhé hokejové ligy zajíždějí hokejisté Děčína do Prahy na Braník, kde se utkají s místní Kobrou. Medvědi jsou v tabulce na čtvrtém místě se ziskem dvanácti bodů. Na své konto připsali čtyři výhry a pět proher.

Po domácím vyhraném duelu nad Dvorem Králové v prodloužení sehráli pak zápas v Mostě, kde do devětapadesáté minuty drželi těsné vedení, o které však přišli, když Lvi srovnali a v následném prodloužení pak strhli vedení na svou stranu. Poté přišla další prohra na domácím ledě s Klatovy, kdy Děčín padl těsně 3:4. Po dvou prohrách v řadě by rádi hráči Děčína znovu bodovali a ač se zdá, že s Kobrou by to neměl být problém vzhledem ke jejímu postavení, čeká je vělmi těžký zápas.

Kobra Praha je totiž zatím na posledním sedmém místě s pěti body. Jenže Pražané patří mezi silné celky, nevyšel jim úvod nové sezóny a dá se předpokládat, že jejich forma ještě půjde nahoru a dnes na svém ledě udělají vše pro to, aby získali bodový zisk, nejlépe však ten tříbodový, aby přerušili velmi dlouhou šňůru, kdy nezískali ani bod. Ta trvá už osm zápasů v řadě. Na ledě Kobry tak bude k vidění zajímavý duel, boj o důležité body.

Letošní první měření sil obou soupeřů vyznělo lépe pro děčínské Medvědy, kteří na domácím ledě brali výhru 7:4. Domácí Kobra tak má svému soupeři dnes co vracet. 

Utkání na zimním stadionu v Praze na Braníku začíná ve středu v 18 hodin.

Autor: Vendula Zdražilová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru