Na Děčínsku řádil silný vítr. Hasiči z Jílového vyjeli na Sněžník
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčínsko, Jílové, Sněžník - Podle Lukáše Marvana, mluvčího hasičů vyjížděli hasiči od úterní půl osmé večer do středeční osmé hodiny ranní v Ústeckém kraji k 25 zásahům z důvodu silného větru. Hasiči nejčastěji odstraňovali spadlé stromy a větve na pozemní komunikace, dráty elektrického vedení a v jednom případě i spadlý sloup. V okresu Děčín vyjely jednotky k 13 zásahům na spadlé stromy na silnici a v jednom případě na dráty elektrického vedení.

Hasiči z Jílového-Modré vyjeli ve středu ráno do obce Sněžník, kde bylo několik popadaných stromů. Na místě také zasahovala městská policie Jílové, která následně provedla monitorování okolí a nalezla další poškozené stromy, zejména směrem k rozhledně. Hasiči se kolem deváté hodiny ranní vrátili zpět na základnu s tím, že odpoledne se do obce Sněžník vrátí a budou dále z automobilového žebříku odstraňovat některé poškozené stromy a větve. Nyní na Sněžníku silně fouká vítr a také hustě prší. Práce jsou tak pro zasahující hasiče nebezpečné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru