Hejtman zavítal do malé Veleně, kde navštívil ateliér Marie Jan. Handicapovaní tu vytváří jedinečná díla
Zdroj: www.kr-ustecky.cz
Děčín

Malá Veleň - Do Malé Veleně na Děčínsku dorazil hejtman Oldřich Bubeníček na pozvání zakladatele ateliéru Marie Jan Pavla Ledinského. V rámci návštěvy si hejtman prohlédl objekt bývalého hostince, kam se po rekonstrukci a modernizaci přestěhuje stávající ateliér MarieJan.

„Tento objekt by měl sloužit nejen jako malířský ateliér, ale i místo pro setkávání a pořádání kulturních a společenských akcí. Navíc v podkroví jsou dva apartmány, jež budou v budoucnu pronajímány. Chceme nadále podporovat integraci zdravotně postižených,“ přiblížil plány Pavel Ledinský.

2210malavelen2

Zdroj: www.kr-ustecky.cz

V únoru tohoto roku předal také hejtmanovi Oldřichu Bubeníčkovi čestné uznání za podporu umělecké činnosti handicapovaných umělců. Děčínský ateliér navštívila v roce 2017 při své návštěvě Ústeckého kraje také první dáma Ivana Zemanová.

2210malavelen3

Oldřich bubeníček obdržel na památku svoji karikaturu, kterou nakreslil přímo Pavel Ledinský. Zdroj: www.kr-ustecky.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru