U Mezní Louky hoří les. Aktuálně hasiči začínají hasit
Aktuálně z místa. Foto: JSDH Staré Město
Děčín

Děčín, Mezní Louka - V sobotu odpoledne hasiči dohašovali požár mezi Ostrovem a Sněžníkem. Při balení hadic přišlo další oznámení o možném požáru lesního porostu. Oznamovatelka uvedla, že směrem na Pravčickou bránu jsou vidět plameny a kouř vycházející z lesa. Na místo okamžitě vyrazili profesionální i dobrovolní hasiči. Během hledání požáru přišlo na tísňovou linku ještě několik oznámení o kouři v oblasti.

Při nalezení požáru hasiči natáhli k místu hadice a aktuálně začínají požár likvidovat. Požár je na ploše asi 50x30 metrů a na místě je přibližně osm hasičských jednotek. Během pozdního odpoledne na místo přijely další jednotky z okolí. Podobně jako u Ostrova i u Mezní Louky hoří v těžko přístupném terénu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru