Řidič sedl za volant pod vlivem alkoholu. Měl ale smůlu, narazil totiž na policisty
Ilustrační foto
Děčín

Martiněves - Policistům v hledáčku skončil neukázněný muž z Děčínska. Sedmého září letošního roku usedl za volant osobního automobilu a krátce před druhou hodinou ráno byl v Martiněvsi zastaven policejní hlídkou. Jak vzápětí ukázala orientační dechová zkouška, řidič byl během jízdy ovlivněn alkoholem.

"Muži byl policisty zadržen řidičský průkaz a další jízda vozem mu byla zakázána. V pondělí desátého září letošního roku sdělil policejní inspektor řidiči podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Jeho vlivem může v konečném důsledku přijít až o roční pobyt na svobodě, čelit peněžitému trestu či zákazu činnosti," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru