Kriminalisté pátrají po vozidle, které ujelo z místa tragické dopravní nehody
Ilustrační foto
Děčín

Chlumec - V souvislosti s tragickou dopravní nehodou, ke které došlo dne 12. září krátce po půl desáté večer na silnici č.1/30 v katastru obce Chlumec, žádá Policie ČR veřejnost o pomoc.

"Kriminalisté intenzivně pátrají po vozidle, které v inkriminovanou dobu projelo místem dopravní nehody. Následně cca po 200 metrech zatavilo, vystoupila žena, která si mobilním telefonem svítila na vozidlo. Poté, co vykouřila cigaretu, tak z místa odjela, aniž by se šla podívat nebo zjistit, co se stalo. Ve vozidle s ní pravděpodobně cestoval další spolujezdec," uvádí policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Dle výpovědi svědků se jednalo o vozidlo Škoda Fabie II. řady, stříbrné barvy, krátké provedení – hatchback.

"Žádáme veřejnost o pomoc. V případě, že máte jakékoliv informace k tomuto vozidlu, které mohlo být nehodou poškozeno, nebo k osobám ve vozidle, obraťte se prosím na linku 158. Svým svědectvím pomůžete policistům k řádnému objasnění této tragické dopravní nehody, při které vyhasly dva lidské životy," dodává mluvčí policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru