Policisté se vrátili do budovy vlakového nádraží, služebna byla v úterý slavnostně předána
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Policisté České republiky se po několika letech vrátili zpět do budovy hlavního vlakového nádraží v Děčíně. V úterý 11. září se u budovy nádraží v ulici Čsl. Mládeže sešli zástupci Policie České republiky, města Děčína a Správy železniční dopravní cesty.

"Jejich společným záměrem bylo slavnostní předání nově zrekonstruovaných prostor v budově nádraží, které od 1. září opět využívají policisté. Do vybraných prostor se nově přestěhovalo Oddělení hlídkové policie Děčín, jež původně sídlilo v děčínské Tržní ulici 5. Prostory hlavního vlakového nádraží se tak stávají ještě střeženější, než byly doposud, což vítá nejen správce objektu, ale samotní občané města," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

1109sluzebnapcr2

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru