Lidl bude od pondělí na několik týdnů uzavřený. Prodejna projde modernizací, hotovo má být v říjnu
Foto: Lidl
Děčín

Varnsdorf - Prodejna Lidl ve Varnsdorfu bude od pondělí 10. září na několik týdnů uzavřena. Důvodem je plánovaná modernizace interiéru prodejny. Nová bude i pekárna. Zákazníci uvítají také rozšíření prodejní plochy. Od 12. do 14. září proběhne ve stávajících prostorách mimořádný výprodej spotřebního zboží.

Prodejnu v Pražské ulici čeká šestitýdenní proměna. Zákazníkům přinese nejen větší, ale také vzdušnější a přehlednější prostor a tím pádem větší komfort během nakupování. Zaměstnancům pak změny zjednoduší manipulaci se zbožím, obsluhu zákazníka a v neposlední řadě údržbu prodejny.

0509lidl1

Foto: Lidl

Proměna bude patrná na první pohled. Vstup do prodejny bude vybaven moderním zádveřím. Interiér budovy bude prostorný a prosvětlený. Na stěnách budou viset 3D grafické nápisy, které usnadní orientaci na prodejní ploše, příjemný pocit z nákupu pak umocní dominantní šedá barva, použité LED osvětlení či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu. Díky zvoleným barvám také lépe vynikne vystavené zboží. Zákazníci se dále mohou těšit na bohatou nabídku čerstvých potravin a pečiva či nové pokladny s velkým odkládacím prostorem. Vítanou zprávou je i zvětšení prodejní plochy.

0509lidl3

Foto: Lidl

„Touto modernizací chceme našim zákazníkům i ve stávající prodejně poskytnout výhody prodejen dle konceptu nové generace, který stavební technologie této budovy umožňují. Věříme, že příjemnější a pohodlnější nakupování ocení,“ okomentovala remodeling prodejny mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Prodejna bude uzavřena do 19. října. Nejbližší prodejny Lidl pak mohou zákazníci v době modernizace varnsdorfské prodejny navštívit v Rumburku, Novém Boru či České Kamenici.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru