V Martiněvsi hořel travní porost. Na místo jely tři hasičské jednotky
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Jílové, Martiněves - Na linku tísňového volání bylo v úterý večer (18:42) oznámeno, že v Martiněvsi na Kemenném dvoře ve starém statku hoří. Oznamovatel viděl z místa šlehat plameny. Na místo okamžitě vyjely tři hasičské jednotky (profesionální hasiči Děčín, dobrovolní hasiči Horní Žleb a Jílové-Modrá). Jako první přijela na místo MP Jílové. Strážníci zjistili, že je na místě oznamovatel, který hlídce ukázal přesné místo.

Ve starém objektu hořel travní porost. Hasiči následně provedli uhašení a zajistili důkladné prolití místa a okolí vodou. Včasné oznámení požáru zabránilo rozšíření požáru do okolí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru