Libouchec: Dvě hasičské jednotky vyjely k požáru pergoly a jejího okolí
Foto: Tomáš Straka
Děčín

Libouchec - Dvě hasičské jednotky (Petrovice a Jílové-Modrá) vyjely ve čtvrtek odpoledne k požáru pergoly, několika stromků a travního porostu do Libouchce na Ústecku. Pravděpodobná příčina požáru byla nedbalost při manipulaci s otevřeným ohněm. Po vznícení nashromážděného listí došlo ke vzniku požáru několika přibližně pětimetrových tújí v délce cca 20 m. Požár se dále rozšířil na sousední pozemek u rodinného domu, kde plameny v plném rozsahu pohltili zahraní pergolu.

Včasným zásahem se naštěstí podařilo požár včas zastavil. Proti plamenům hasiči nasadili dva vysokotlaké proudy. Přesná příčina požáru je v šetření. Na místo přijel vyšetřovatel požárů a PČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru