Hřensko: U Pravčické brány hoří od rána les. Na místě je několik hasičských jednotek
Hoří v těžko přístupném terénu. Snímek z místa. Foto: JSDH Staré Město
Děčín

Děčín, Hřensko - Nedaleko Pravčické brány zasahují od středečního rána hasiči. Z obce Janov na Děčínsku byl spatřen kouř vycházející z lesa, směrem právě k Pravčické bráně. Oznamovatel hned zavolal na tísňovou linku. Na místo okamžitě vyrazili profesionální i dobrovolní hasiči. Během dopoledne na místo vyjely další hasičské jednotky z Děčínska. Hasiči na místě stále zasahují. Hoří v těžko přístupném terénu, hasiči museli natáhnout několik desítek až stovku hadic.

AKTUALIZUJEME, Zpravá od hasičů: Požár lesní hrabanky, 15. 8. 2018 7:51 Šest hasičských jednotek vyjelo k požáru u obce Hřensko. Hořela lesní hrabanka na ploše

10x15m, na skále. Hasiči museli natáhnout dopravní vedení vody v těžkém terénu. Požár lokalizovali v 10:34. Příčinou vzniku požáru byl úder blesku.

Hasiči jsou stále na místě.

Ing. Lukáš Marvan, komisař, tiskový mluvčí Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru