Záchranáři zasahovali v Bynově u pádu dítěte z okna. Na místo letěl vrtulník
Vrtulník přistál u Tesca. Foto: Tomáš Straka
Děčín

Děčín, Bynov - Záchranáři a policisté v pátek odpoledne zasahovali u pádu osoby z okna panelového domu. Policejní mluvčí Šárka Poláčková potvrdila, že došlo k pádu nezletilé osoby z okna. Více informací s ohledem na věk zraněné osoby nebude sdělovat s tím, že nyní bude probíhat vyšetřování. Podle svědků mělo jít o velmi malé dítě. Na místě zasahovala pozemní záchranná služba a vrtulník z Ústí nad Labem.

Sanitní vůz následně od panelového domu převezl zraněnou osobu k vrtulníku, který přistál u nedalekého Tesca. Prokop Voleník, mluvčí krajských záchranářů událost potvrdil s tím, že záchranáři letecky transportovali dítě ve velmi vážném stavu do ústecké nemocnice na traumacentum (úrazové centrum).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru