Děčín - Několik hlídek státní a městské policie zasahovalo v sobotu večer u děčínského hotelu Faust. Podle svědků mělo dojít na místě ke střelbě. "Po sedmé hodině večerní přijala PČR oznámení od MP Děčín o potyčce u děčínského hotelu, kde mělo dojít k fyzickému napadení ochranky hotelu, která následně proti agresivnímu muži použila plynovou pistoli a varovně vystřelila do vzduchu," uvedla k sobotnímu incidentu policejní mluvčí Jana Slámová, s tím, že případ je nyní v šetření kriminální policií.

Naší redakci se podařilo zjistit, že ještě před konfliktem mezi mužem a ochrankou mělo dojít ke slovnímu napadení zaměstance recepce hotelu Faust, který právě na místo přivolal pracovníka ostrahy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru