Jílové - Na linku tísňového volání byl v sobotu, po třetí hodině ranní nahlášen kouř vycházející z bytu v panelovém domě v Lipové ulici. Na místo okamžitě vyjeli hasiči i strážníci MP Jílové. Městská policie byla na místě události jako první. Průzkumem bylo zjištěno, že šlo o zahoření koše na prádlo, který nechal majitel na sporáku. Byt byl silně zakouřen, strážníci provedli odvětrání prostor a počkali na hasiče.

Majitel před příjezdem strážníků i hasičů stihl vypnout přívod elektřiny ke sporáku. K události vyjely dvě hasičské jednotky, profesionální hasiči z Děčína a dobrovolní hasiči z Jílového. Na místo také přijel vyšetřovatel požárů. Nepříjemná ranní událost se naštěstí obešla bez větších škod a hlavně bez zranění.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru