U Huntířova hořelo auto. Na místo vyjeli hasiči
Foto: nprap. Miroslav Svoboda
Děčín

Huntířov - V pondělí kolem čtvrté hodiny ranní začalo během jízdy u Huntířova hořet osobní auto. Řidič, který ve vozidle cestoval sám uvedl, že se ze zadní části začalo kouřit a po zastavení už viděl pod podvozkem plameny. Na nic nečekal a zavolal hasiče. K požáru se sjely tři jednotky hasičů a s pomocí vysokotlakého proudu požár rychle uhasily a zabránily tak vyšším škodám.

Po uhašení požáru však jejich práce nekončila, jelikož se ukázalo, že z palivové soustavy uniká nafta. Hasiči vytvořili z hlíny provizorní hráz před vozidlem, naftu z nádrže odčerpali a silnici kolem vozidla asanovali sorbentem. Příčinou požáru byla technická závada na palivové soustavě. Škoda byla předběžně odhadnuta na 25 tis. korun.

 

nprap. Miroslav Svoboda

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru