Děčín: Čeká nás dopravní omezení. Dopravní podnik na několik dní změní trasy. Důvod? Pokládka nového povrchu
Zdroj: DPmD
Děčín

Děčín - Od čtvrtka 26. 7. 2018 dochází k omezení na linkách MAD Děčín, které jsou obsluhovány přes Masarykovo náměstí z důvodu výměny asfaltového povrchu na kruhovém objezdu. Tento úsek bude pro veškerou dopravu jednosměrný a to i pro MAD.

1) Linky a spoje ze zastávky Myslbekova směr Hlavní nádraží budou vedeny v úseku mezi zastávkou Myslbekova – Masarykovo nám. po objízdné trase přes ul. Maroldova – ul. Sládkova – Čsl. armády – ul. 28. října přes okružní křižovatku na Masarykovo nám.

2) Linky a spoje ze zastávky Hlavní nádraží směr Myslbekova budou vedeny po objízdné trase přes Nový most a zastávky Tyršův most, Tyršova, Masarykovo nám. a Myslbekova nebudou po dobu výměny asfaltového povrhu na kruhovém objezdu obsluhovány. Všechny obsluhující linky budou provozovány z Hlavní nádraží do zastávky Zámecký rybník a dále do konečných zastávek.

Od 26. 7. 2018 do 31. 7. 2018 je na linkách MAD Děčín č. 201, 202, 204, 207, 208, 209, 212, 214, 229, 232, 233 a 237 zavedená z důvodu odklonu výluka.

Zastávky: Tyršův most nebude po dobu omezení obsluhována.
Tyršova směr Myslbekova nebude po dobu omezení obsluhována.
Masarykovo nám. směr Myslbekova nebude po dobu omezení obsluhována.
Myslbekova směr Nemocnice, Staré Město, Březiny, Pod Nemocnicí, Velká Veleň, Nebočady a
Folknáře bude po dobu omezení přemístěna do zastávky Zámecký rybník ve směru konečných
zastávek.

Zastávka 28. října nebude obsluhována linkou č. 204 do Březin z důvodu tohoto omezení.

Toto omezení pro MAD Děčín je na základě rozhodnutí a stanoviska MÚ Děčína. Omlouváme se za případné problémy vzniklé situací, kterou nejsme schopni ovlivnit. Děkujeme za pochopení. Váš DPmD.

 

Zdroj: DPmD

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru