AKTUALIZUJEME: Nad Bynovem vzplál les. Na místo vyjely tři hasičské jednotky
Foto: nprap. Miroslav Svoboda, HZS
Děčín

Děčín, Bynov - V době nedělního oběda vyjela profesionální a dvě dobrovolné jednotky hasičů k požáru lesa nad Bynovem. Na ploše cca 600m2 ve špatně přístupném terénu hořela lesní hrabanka, kořeny stromů a malé stromky s borůvčím. Hasiči natáhli dopravní vedení v délce několika set metrů a s pomocí vodních proudů požár zlikvidovali. Při ztahování hadic jim pomáhal motorový kůň, který je vhodný pro dovoz materiálu do špatně přístupných míst.

Příčinou požáru bylo špatně uhašené ohniště, ve kterém zanechal neponaučitelný návštěvník lesa jako pozornost prázdnou plechovku od piva. Na místo se dostavil revírník Lesů ČR, který určí výši škody.

nprap. Miroslav Svoboda, HZS

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru