Vážná dopravní nehoda u Růžové zastavila provoz. Záchranáři převezli do nemocnice čtyři zraněné
Foto: nprap. Miroslav Svoboda
Děčín

Děčínsko, Růžová - Krátce po 13 hodině přijalo operační středisko hasičů zprávu o dopravní nehodě nákladního a osobního automobilu mezi obcemi Růžová a Srbská Kamenice na Děčínsku. Na místo okamžitě vyjeli Hasiči ze stanice v Děčíně a dvě vozidla Záchranné služby. Dopravní nehoda se odehrála na úzké členité silnici. V době příjezdu hasičů byly zraněné osoby již mimo svá vozidla.

Na místě nehody byl zastaven provoz v obou směrech. Hasiči poskytli zraněným před příjezdem ZZS první předlékařskou pomoc, provedli protipožární opatření a s pomocí sorbčních deček zamezili dalšímu šíření vytékajících provozních kapalin na silnici. ZZS postupně odvezla čtyři zraněné osoby do nemocnice v Děčíně. Hasiči se mimo jiné postarali i o čtyřnohého kamaráda, který cestoval v havarovaném osobním automobilu. Silnice je v této chvíli uzavřena a příčinu dopravní nehody vyšetřuje PČR.

 

nprap. Miroslav Svoboda, HZS

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru