Společnost Tesco vyslala dobrovolníky z řad svých zaměstnanců pomáhat do zoo
Foto: zoo Děčín
Děčín

Děčínsko - Přispět svou prací dobré věci, mít skvělý pocit z pomoci druhým, ale přitom si užít spousty zábavy a mít možnost poznat své kolegy mimo pracovní prostředí. Tak přesně to jsou cíle dobrovolnického programu, který nyní spustila děčínská společnost Tesco. V rámci tzv. Teambuildingu věnovanému dobrovolnictví vytipovala na Děčínsku hned několik subjektů, do kterých budou docházet dobrovolníci z řad zaměstnanců společnosti a kde bez nároku na odměnu odvedou pořádný kus práce.

„Je nám ctí, že si jako jeden z cílů své pomoci vybralo Tesco naši zoologickou zahradu. Jejich zaměstnanci nám pomohli při údržbě areálu, nátěrem ošetřili nespočet dřevěných prvků v celém areálu,“ uvedla mluvčí zoo Alena Houšková. Dalšími subjekty, kde budou dobrovolníci z obchodního řetězce pomáhat, bude například děčínský útulek nebo dětský domov v České Kamenici.

Autor: Alena Houšková

specialistka pro mediální a informační činnost

Centrum návštěvnických služeb

Zoo Děčín - Pastýřská stěna, p. o.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru