Sněžník: Hasiči dvakrát vyjížděli k nahlášenému požáru v lese
Ilustrační snímek. Foto: redakce
Děčín

Jílové, Sněžník - Hodinu po nedělním poledni vyjely čtyři hasičské jednotky (Děčín, Petrovice, Tisá a Jílové-Modrá) k nahlášenému požáru lesa na Sněžníku. Podle oznámení mělo jít pravděpodobně o neuhašeného ohniště s tím, že ohlašovatel měl strach, že se požár rozšiřuje kořeny stromů do okolí. Hasiči po příjezdu na místo provedli důkladné uhašení ohniště a okolí důkladně prolili vodou a dále kontrolovali.

Při cestě zpět na základnu byla jednotka hasičů z Děčína a z Jílového-Modré odvolána na další požár na Sněžníku. Při této události hořelo v lese o rozhloze asi 10x10metrů. Druhý požár na tísňovou linku ohlásil anglický turista.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru