Jílové - Jako každým rokem bude opět v areálu Jílovského zámku letní kino. První promítání je naplánováno na sobotu 14. 7. 2018, další následuje 28. 7. 2018 a 11. 8. 2018.

v sobotu 14. 7. 2018

film pro dospělé
„ZTRATILI JSME STALINA“
Velký vůdce padl. Přímo na koberec. Jmenuje se Stalin. Nad jeho mrtvolou začíná tragikomický boj o nástupnictví. Soudruzi z politbyra se pomalu zbavují letitého strachu a začíná ta pravá podívaná. Jestli se vám to nezdá jako dostatečně důvtipná zápletka, tak věřte, že film „Ztratili jsme Stalina“ ve své tragičnosti a schopnosti utahovat si z velkých věcí je vtipný velmi. V Rusku tento film zakázali.

v sobotu 28. 7. 2018

film pro děti
„PRAČLOVĚK“
Pračlověk se odehrává v dávné době, kdy po naší zemi ještě kráčeli mamuti a lidé si vážili svých rodných jeskyní. Britské studio Aardman Animations v čele s oskarovým režisérem Nickem Parkem přichází s komedií o střetu civilizací. Vyhraje doba kamenná nebo bronzová?

v sobotu 11. 8. 2018

„TÁTOVA VOLHA“
Kostýmní výtvarnice Eva nečekaně ovdověla. Ludvík se jí ani nestačil svěřit s tím, že kromě jejich dcery Terezy má ještě stejně starého nemanželského syna. To alespoň naznačuje pečlivě ukrytá a náhodně objevená dětská kresba. Eva je rozhodnutá nečekané odhalení velkoryse ignorovat, ale Tereza, které se vlastní život sype pod rukama, se k přízraku nevlastního bratra upne. Společně s matkou se vydávají Ludvíkovým veteránem volha GAZ 21 po stopách jeho bývalých milenek a přátel, aby o tajemství zjistily víc...

Promítat se bude na hřišti v areálu zámeckého parku po setmění (cca 21.30 hodin), vstupné zůstává 50 Kč dítě, 80 Kč dospělý a rodinná vstupenka 210 Kč. Nebude chybět stánek s občerstvením BARbucha.

Těšíme se.
OVVSČ/kultura/info o filmech Kino Sněžník

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru