Krajská zdravotní plánovaně omezuje během prázdnin provoz na některých odděleních
Provoz některých oddělení může být omezen. Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Krajská zdravotní každoročně během letních měsíců omezuje provoz na některých odděleních svých nemocnic, které pro Ústecký kraj spravuje. Prázdninový provoz se týká zdravotnických pracovišť v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a Chomutově.

Důvodem plánovaných omezení bývá souběžné čerpání dovolených zdravotnického personálu. "Při plánování prázdninového provozu se Krajská zdravotní snaží, aby pacienti tato dočasná omezení pocítili co nejméně," uvedla společnost v tiskové zprávě.

Zároveň je o těchto omezeních informována Zdravotnické záchranná služba Ústeckého kraje. Doporučením pro pacienty je sledovat webové stránky Krajské zdravotní, kde jsou informace o dočasných změnách pravidelně aktualizovány.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru