Jílové - Sobota 30. 6. 2018 – tradiční Rockfesťáček se bude konat v areálu Jílovského zámku. Od 16 do 23 hodin dostanete nálož rockové hudby v podání kapel: IZIBAND, F.A. KING, Milan Chriss Satnik se svojí THE ULIMATE ROCK SHOW (koncertní show s největšími hity 80. let) /ZMĚNA: Z důvodu zranění člena kapely neuvidíte THE ULIMATE ROCK SHOW, ale můžete se těšit na kapelu NASTY RATZ/ a na závěr kapela MENHIR. Bude pro vás připraven BARbuchův stánek s občerstvením a pivem, vstup na akci je zdarma.

 V sobotu si na své přijdou i děti. V areálu zámku je čeká reparát dětského dne, kde se můžou těšit na hasiče, kouzelníka, soutěže, koně a stánky. Akce se koná od 13-16hodin a vstupné je také zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru