Povrly – Řidiči zeleného a stříbrného auta jedou ve svém jízdním pruhu spořádaně za sebou. Z ničeho nic zelené auto začne vybočovat do protisměru. Přichází náraz, létají kusy dílů a praská čelní sklo.

Takový pohled se naskytl řidiči nákladního auta, který byl účastníkem smrtelné dopravní nehody, jež se stala 9. června u Povrlů. Video z palubní kamery náklaďáku teď zaplavilo sociální síť.

U videa, které koluje po Facebooku, se píše komentář: Když žena předjíždí, minulý týden Povrly. Toto tvrzení ovšem krátce po nehodě vyvrátila Policie České republiky, která příčinu nehody šetří. „Za volantem osobního auta seděl muž,“ uvedla tehdy policejní mluvčí Alena Bartošová. Ze záběru je také patrné, že řidič v daný moment nepředjížděl.

Jan Pechout, koordinátor ústeckého Besip teamu, nemá nic proti uveřejňování obdobných videí z dopravních nehod na internetu. „Když opomenu nesprávný název, tak ať lidé vidí co se na silnicích děje. Za nevhodné považuji záběry, na kterých by byla znetvořené části těla účastníků střetu, krev a podobně,“ dodal Jan Pechout.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru