Policisté zastavili řidiče během měsíce celkem třikrát, jezdil i přes zákaz
Ilustrační foto
Děčín

Česká Kamenice - Za poslední měsíc se pod drobnohledem českokamenických policistů objevil řidič osobního automobilu dokonce hned třikrát. Pokaždé při své jízdě přešlápl zákonné podmínky.

"V jeho repertoáru se objevila jízda pod vlivem návykové látky, jízda bez řidičského oprávnění, jízda přes platný zákaz řízení a jízda s vozidlem bez platné technické kontroly. Vzhledem k opakování incidentů policisté řidiči opakovaně sdělili podezření ze spáchání přečinů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Zaznamenané prohřešky poputují k rukám státního zástupce," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru