Praha - V neděli 3.6.2018 od 18:00 se uskuteční v Divadle Na Prádle v Praze světová premiéra pohádkového, rodinného muzikálu "Kocour v botách" z dílny autorské dvojice Miroslav A.Maxant a Milan Iléš. Muzikálová podívaná pro malé i velké diváky v sobě ukrývá také prvky operního žánru. Na jevišti se představí soubor složený z profesionálů, poloprofesionálů a amatérských zpěváků.

Hudební divadlo La Scuola nabídne netradiční zpracování klasické pohádky o tom, jak nejmladší syn mlynáře Philip díky chlupatému kocourovi ke štěstí, hradu a hlavně krásné princezně přišel.

V hlavní roli exceluje Miroslav A.Maxant, který zpívá a vede 1,5 metru velkou loutku chytrého kocoura. Zejména dívčímu publiku bude blízká princezna Rozálie. Není to žádná křehule, ale pořádná rebelka. A život na zámku? Služebné jsou samá legrace. Princezna bez nich nedá ani ránu. Kuchařka pokukuje po panu králi a celé království řídí kouzlem svých hrnců a pánví. Všechno klape až na malý háček. Do princezny se zamiluje mocný, démonický čaroděj Zmar. Stačí, aby promluvil a všem ztuhne úsměv na tváři.
Střídmá, ale přesto praktická výprava dokresluje celý pohádkový příběh plný "vlezlých" melodií, které už z hlavy nedostanete. Nevěříte? Přijďte se podívat do Divadla Na Prádle.

Do premiéry sice zbývají ještě 2 týdny, ale už nyní vás můžeme nalákat malou ochutnávkou:

https://www.youtube.com/watch?v=dvSf8muVx3g&feature=youtu.be

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru