V Děčíně dojde k výluce autobusové linky číslo 237
Ilustrační foto. Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - Po dobu uzavření ul. Ústecká z důvodu dokončovacích prací na Vilsnické spojce bude od 26.5. do 30.6.2018 provedena změna na lince MAD č. 237.

Trasa linky č. 237 bude v době uzavírky vedena z Hlavního nádraží po Ústecké ulici do zastávky Alusuisse a zaveden výlukový jízdní řád.

Obsluhované zastávky:
Hlavní nádraží, Autobusové nádraží, Desta, Ferox, Alusuisse.

Neobsluhované zastávky:
Kovošrot, Kotva, Dopravní podnik, Želenická, Žatecká, Kozinova, Želenice, Pošta, Kosova a Chrochvice.

Přímé spoje:
Spoj z Bynova zůstává v úseku Bynov – Prokopa Holého beze změny. Dále je spoj obsluhován ze zastávky Hlavní nádraží, Autobusové nádraží, Desta, Ferox, Alusuisse. Spoj z Bynova je ukončen v zastávce Alusuisse.
Spoj ze Starého Města je v úseku Staré Město – Alusuisse beze změny. Spoj ze Starého Města je ukončen v zastávce Alusuisse.
Spoj z Nebočad je v úseku Nebočady – Alusuisse beze změny. Spoj z Nebočad je ukončen v zastávceAlusuisse. Spoje z Nemocnice jsou v úseku Nemocnice – Alusuisse beze změny. Spoje z Nemocnice jsou ukončeny v zastávce Alusuisse.

Opačný směr:
Spoj v odpoledních hodinách k Nemocnici je obsluhován od zastávky Alusuisse přes Hlavní nádraží dozastávky Nemocnice. Spoj v odpoledních hodinách do Nebočad je obsluhován od zastávky Alusuisse přes Nový most do zastávky Žerotínova a dále do Nebočad.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru