Hledáte letní brigádu? Město Jílové hledá plavčíky na místní koupaliště
Zdroj: Město Jílové
Děčín

Jílové - Město Jílové nabízí letní brigádu na městském koupališti. Pracovní poměr je na dohodu o provedení práce-DPP. Předpoklady pro práci: Věk minimálně 18let, státní občanství ČR, popř. občanství cizího státu s trvalým pobytem v ČR (nutná komunikace v českém jazyce), trestní bezúhonnost, plavec, zdravotní stav bez omezení, dobrá tělesná kondice.

Bližší informace: MÚ Jílové-Odbor místního hospodářství: tel.: 725 776 491, 774 057 781, e-mail:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru