AKTUÁLNĚ: Pátrací akce v Děčíně a okolí! Policisté hledají tohoto muže
Foto: Policie ČR
Děčín

Děčín - Pátrací akce probíhá v současné chvíli v Děčíně a jeho okolí. Policisté pátrají po muži z Děčína. Rodina má obavy, že by si mohl něco udělat.

Policisté hledají Michala Kapustu (1982). Muž je štíhlé postavy, výšky cca 175 cm. Má černé krátké vlasy, hnědé oči a nápadné kruhy pod očima. Při řeči zadrhává u výslovnosti písmene R. Popis oblečení se zatím nepodařilo zjistit.

"Pohřešovaný muž o sobě dal naposledy vědět svým blízkým dnes, 23. května 2018, ve 13:10 hodin. Z obsahu jeho sdělení má rodina obavy, že by si mohl ublížit," uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. "Informace k muži přijmeme na lince 158 nebo na telefonu Obvodního oddělení Děčín - město 974 441 200 na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," dodala mluvčí Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru