Na Kamenické ulici se buduje světelný přechod pro chodce
Zdroj: www.mmdecin.cz
Děčín

Děčín - V úterý začala úprava přechodu pro chodce a místa pro přecházení ve vrchní části ulice Kamenická.

„Tento přechod je velmi frekventovaný, protože spojuje autobusovou zastávku a sídliště. Chtěli jsme, aby byl opravdu bezpečný, nově tedy bude osazen semaforem a do silnice se vloží ochranný ostrůvek o šířce 2, 5 metru,“ řekla Marie Blažková, primátorka města.

Po pravé straně silnice je navržena vysazená chodníková plocha v délce 2,5 m, která upravuje hlavní dopravní prostor silnice. Pro každý směr tak vznikne šířka vozovky 4 m pro každý směr. Nároží křižovatky ulic Kamenická x Förstrova je doplněno o místo pro přecházení v celkové délce 7,2 m. Stavba je rozdělena na 3 etapy, které budou prováděny v různém dopravním režimu, a to s ohledem na prováděné práce. Práce potrvají šedesát dní. Město za úpravy zaplatí více jak 600 tis. bez DPH.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru