Sledujeme: Ronny je po páteční kontrole stabilně na antibiotické léčbě, bere léky na bolest
Zdroj: Městský útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata Děčín
Děčín

Děčín - Sledujeme případ týraného pejska, kterého tento týden zachránil městský strážník v Děčíně. "Ronny je po páteční kontrole stabilně na antibiotické léčbě, bere léky na bolest. Krmit se musí několikrát denně z ruky po kouscích, nemůže zatím pořádně kousat, fixační dráty bude muset mít cca měsíc. Oči, ucho i drobné rány se ošetřují také několikrát denně. Jedno oko vypadá lépe, druhé se snažíme zachránit jak to jen jde. Ronny je naprosto klidný a velmi hodný pes. Je velmi čistotný, mazlivý, sám si umí říct i o venčení. Je to mladé zvíře, ještě mu není rok. Děkujeme všem za obrovský zájem o Ronnyho. Je v teple, pod dohledem. Děkujeme všem, kteří nabízíte pomoc, a to jakoukoliv formou," uvedl na svém profilu městský útulek Děčín s tím, že si váží obrovské solidarity.

Mnoho lidí se také dotazuje, zda mohou Ronnymu finančně přispět na léčbu. Čísla účtu naleznete na jejich facebookových stránkách.

Sledujte: (naleznete také číslo účtu, kam posílat finanční dary)

Facebook: Městský útulek pro opuštěná a zatoulaná zvířata Děčín

https://www.facebook.com/MestskyUtulekDecin/

Páteční článek:

http://www.edecinsko.cz/zpravy/decin/26797-decin-straznik-zachranil-tyraneho-psa

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru