Tragická nehoda v České Kamenici: Seniora při přecházení srazilo auto. V nemocnici bohužel zemřel
Ilustrační foto: HZS ČR
Děčín

Česká Kamenice - V úterý dvacátého února letošního roku došlo krátce před desátou hodinou ráno v České Kamenici k dopravní nehodě s tragickým koncem. Při přecházení seniora přes vozovku došlo ke střetu s projíždějícím osobním automobilem.

Zraněný muž byl vzápětí převezen k dalšímu ošetření do nemocnice, kde bohužel svým zraněním podlehl. Dopravní policisté v místě dopravní nehody provedli u řidiče osobního automobilu orientační dechovou zkoušku, která vyloučila přítomnost alkoholu v dechu. Policisté zahájili úkony trestního řízení a včerejší událost incident s ohledem na přečin usmrcení z nedbalosti.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru