Muže na přechodu srazilo auto, se zraněním skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Děčín

Děčín - Pod drobnohledem děčínských kriminalistů skončila dopravní nehoda z druhého února letošního roku, ke které došlo v ranních hodinách na přechodu pro chodce v blízkosti kruhového objezdu v Děčíně. Vozidlo jedoucí po Myslbekově ulici k náměstí Svobody se střetlo s přecházejícím mužem. Ten utrpěl zranění.

Z místa nehody jej k dalšímu lékařskému ošetření převezla sanitka rychlé záchranné služby. Dopravní policisté vyzvali oba účastníky dopravní nehody k orientační dechové zkoušce, ta vyšla negativně.

"Řidič vozidla vzápětí absolvoval také orientačnímu testování na jinou návykovou látku, také s negativním výsledkem. Technická závada byla provedeným ohledáním jako příčina nehody vyloučena. Kolizi nadále prověřují s ohledem na přečin ublížení na zdraví z nedbalosti," uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru