Šťastný konec! Nesvéprávného muže našli v pořádku několik kilometrů za hranicemi
Muže úspěšně vypátrali. Je v pořádku.
Děčín

Děčín - Pátrání po nesvéprávném muži, které policisté vyhlásili v sobotu, má šťastný konec. Osmatřicetiletého klienta chráněného bydlení ve Šluknově se podařilo nalézt.

"Chtěli bychom všem poděkovat za pomoc při pátrání. Pohřešovaný 38letý muž ze Šluknova na Děčínsku byl kolem půl páté německými kolegy vypátrán několik kilometrů od českých hranic. Je v pořádku," uvedla v neděli v podvečer policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Pohřešovaný v sobotu 10. února 2018 ve 12 hodin odešel z chráněného bydlení ve Šluknově. Policistům se podařilo zjistit, že byl naposledy spatřen v 15.30 hodin na komunikaci ze Šluknova směr Rožany. Lidé dále hlásili, že jej viděli za hranicemi.

Muž je nesvéprávný, bez orientace v čase a prostoru. Vzhledem k tomu byl ohrožen na zdraví a životě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru